IMG 5711

De eerste stap naar een gemotiveerd en performant team, is een weldoordachte werving van de juiste profielen. Aan de hand van verschillende screeningprocedures helpt Monitor bij een wervingsaanpak die een verschil maakt in de uiteindelijke teamdynamiek van uw bedrijf. En dit binnen een breed gala aan sectoren zoals Sales & Marketing, Engineering, IT, Finance en Logistiek. Heeft u een knelpuntvacature? Wij gaan geen enkele recruitment uitdaging uit de weg!

Onze gedreven consultants gaan op zoek naar de beste match tussen profiel en kandidaat. We beginnen met een bedrijfsanalyse, waaruit uw wensen en behoeften duidelijk worden. Aan de hand hiervan stellen we een volledig plan op maat op, waarbij we de juiste screeningprocedure linken aan de specifiek gevraagde functie. Eindigen doen we met een volledige en uitgebreide analyse van het assessment met daaraan gelinkt ons weldoordacht advies om u te helpen met uw eindbeslissing.

Samengevat

  • Specialist in ‘recruitment uitdagingen’
  • Efficiënte combinatie van sourcing- en recruitmenttechnieken
  • Proactieve communicatie naar potentiële kandidaten
  • Kwalitatieve en kwantitatieve instroom
  • Specifieke aanpak voor KMO’s, grote bedrijven en lokale besturen

Meer weten?

Contacteer ons
Accel Aerfast Agc Belgoprocess Belven Boma Borsbeek Brecht CMI Dobit DXC Elipse Emerson Geodis Wilson Grant Thornton HGC Hanos Honeywell Hove Kapellen Lille Naamloos Poolstok Protime Reditech Riemst Stabiplan We Want More Westerlo Zaventem