Deze vacature werd recent ingevuld.

SALES MANAGER FOOD SUPPLIES
Met focus op business development in België en N-Frankrijk

Info werkgever

Life Supplies streeft ernaar om de kwaliteit van onze voeding te laten voldoen aan onze hoge verwachtingen.

Het sterke en internationaal groeiend bedrijf, met hoofdkantoor te Olen, is gespecialiseerd in het verdelen van nutritionele en functionele grondstoffen en additieven (mineralen, voedingszuren, conserveermiddelen, zoetstoffen, verdikkingsmiddelen,...) binnen de voedings- en chemische industrie. Met hun meer dan 20 jaar ervaring en de gebundelde kracht van hun dynamisch verkoopteam, een gespecialiseerde logistieke expertise en een uitmuntend kwaliteitsteam, heeft het bedrijf tot op heden grote successen geboekt.

Vandaag telt de organisatie vestigingen in België en China en 27 gelukkige medewerkers. Hun klanten zitten verspreid over gans Europa en zelfs daarbuiten. Wat hen onderscheidt als topdistributeur? Hun marktkennis, maatoplossingen, flexibiliteit en hun pertinente focus op veiligheid, traceerbaarheid en kwaliteit. Als werkgever bieden ze jou de mogelijkheid om te excelleren in je job door het creëren van een moderne, aangename werkomgeving en een ondernemende en hulpvaardige bedrijfscultuur.

Om verdere groei te realiseren binnen de voedingsindustrie, is het sales team vandaag op zoek naar een Sales Manager Food Supplies.

 

Een mooie opportuniteit voor een autonome sales professional:

Bij Life Supplies hecht men belang aan een goede opleiding en ondersteuning. Jouw reeds bestaande kennis van de voedingsindustrie en jouw ervaring als Business Developer wordt geruggensteund door een sterk team van experts, alle nodige marketing tools en een management team dat open staat voor jouw inbreng. Als Sales Manager focus je op het uitbouwen van het klantenbestand in België en Noord-Frankrijk vanuit je eigen home office of vanop het kantoor te Olen. Je start met het bewerken van een bestaand klantenbestand waarbij je de productafname weet uit te breiden. Nadien bouw je je netwerk zelfstandig verder uit. Je introduceert op innovatieve manieren nieuwe producten; je brengt het productassortiment op creatieve wijze onder de aandacht; je neemt deel aan beurzen en zet presentaties en demo's op. Voor de klant ben je een adviserende partner die meedenkt en helpt om diens doelstellingen te behalen en zelfs te overtreffen. In alle omstandigheden weet jij het scherpste advies, de meest aangewezen additieven en grondstoffen en de snelste levering aan te bieden. Dit is namelijk waar Life Supplies garant voor staat.

Jouw kennis en ervaring:

  • Je bent ondernemend en commercieel ingesteld. Je wilt top of mind worden bij je klanten en verstaat als geen ander het belang van onderbouwd advies;
  • Het spreekt dan ook voor zich dat je reeds kennis en ervaring hebt opgedaan in de voedingssector. Idealiter ben je bekend met de wereld van additieven, grondstoffen, premixen, commodities,…;
  • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift en dit in het Nederlands en Engels. Een zeer goede kennis van het Frans is een grote troef.           

Het aanbod:

Life Supplies biedt jou veel mogelijkheden en flexibiliteit. Zo kan je opteren voor een bedienden- of zelfstandige statuut. Je hebt ook de optie om van thuis of vanop kantoor te werken. Er heerst een goede spirit in het dynamisch team en tal van bedrijfsuitjes en office drinks houden de sfeer er zeker in. Je krijgt de nodige middelen - zoals een gsm, een laptop, een degelijke firmawagen en tankkaart - aangeboden, naast een aantrekkelijk verloningspakket compleet met extralegale voordelen en een motiverend bonussysteem. 

Deze vacature werd recent ingevuld.

Gerelateerde vacatures:

Account Manager

Regio: Antwerpen

Careerlevel: Junior, Professional, Manager

Opdrachtgever: Pronel

Technical Account Manager

Regio: Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant

Careerlevel: Junior, Professional, Manager

Opdrachtgever: Engineering office gespecialiseerd in smoke & climate solutions voor semi-industriële bouwprojecten.

Accountmanager regio West-Vlaanderen

Regio: West-Vlaanderen

Careerlevel: Junior, Professional

Opdrachtgever: Innovatief Belgisch bedrijf in professionele oplossingen voor onderhoud en herstellingen van gebouwen, machines en voertuigen.

Technisch Commercieel Afgevaardigde Warmtepompen

Regio: Antwerpen, Limburg

Careerlevel: Junior, Professional

Opdrachtgever: Producent van warmtepompen

Ine Berden

Ine Berden

Recruitment Consultant

+32 (0)497 44 82 18
ine@monitor.be

Categorie: