Deze vacature werd recent ingevuld.

ACCOUNT MANAGER

Info werkgever

Pronel is een familiale KMO die haar klanten meer dan 30 jaar weet te verrassen en te imponeren met hun creatieve en doordachte product  media oplossingen. Steeds opnieuw worden de meest passende en originele producten aangereikt om in te zetten als gadgets, premie- en geschenkartikelen. Vandaag bieden zij een tiptop service en een grenzeloos assortiment aan multinationals en KMO's uit diverse sectoren. Sterke ideeën, persoonlijk advies en een onberispelijke
dienstverlening zijn hun handelsmerk.

Met fierheid mocht Pronel de gouden award in ontvangst nemen als beste distributeur van België. En wie maakt er bij hun het verschil? Hun mensen! Zij zetten zich met passie in om elke promotionele droom te realiseren.

Om hun team in Rumst te versterken, kijken zij uit naar een communicatieve en nauwkeurige (m/v) Account Manager.

 

De functie

In deze functie neem je de volledige verantwoordelijkheid voor het opvolgen van je
klantenportefeuille. Het is een bestaande portefeuille van vooraanstaande bedrijven uit
verschillende sectoren die steeds opnieuw voor de kwaliteit en de service van Pronel
kiezen.

  • Je neemt de aanvragen van de klant omtrent product media en relatiegeschenken ter harte. Na een inwerkingsperiode in de materie, in de business van de klanten en de manier van werken bij Pronel, kan je je helemaal creatief inleven in hun behoeften en weet je elk project stipt en nauwkeuring en met de hoogste servicegerichtheid tot een goed einde te brengen.
  • Concreet bespreek je in eerste instantie samen met je klant hun vraag en hun ideeën. Je vergewist je ervan dat je al de nodige informatie juist in kaart brengt.
  • Hiermee ga je aan de slag om actief mee te denken naar creatieve, innovatieve en originele ideeën die aansluiten met de wensen van de klant. Je neemt contact op met de leveranciers en fabrikanten om zeker te weten dat hetgeen je in gedachten hebt, ook haalbaar is, rekening houdend met het budget, de aantallen, de vormgeving, de levertermijn, ed.
  • Jouw waaier aan mogelijkheden toets je af met je klanten. Wanneer er een beslissing wordt genomen omtrent de te bestellen producten, ga je aan de slag met de grootste zorg voor de juistheid van de bestellingen.
  • Je volgt de zaken nauwgezet op. Wanneer de producten geleverd worden bij de klant op het afgesproken tijdstip, ga je na of alles naar (of boven) verwachting is. Zo ja, missie volbracht en dàt geeft jou voldoening!

Ben jij de nieuwe collega die ze zoeken?

  • Je hebt een hoger werk- en denkniveau verkregen door hogere studies of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt een verzorgd voorkomen en vindt het belangrijk om consistent een excellente indruk na te laten bij je klanten.
  • Het spreekt dan ook voor zich dat je een vlotte en professionele manier van communiceren hebt. Zowel in het Nederlands, Frans en Engels heb jij uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • Men typeert jou als een nauwgezette, stipte en klantgerichte persoon. Ook naar je collega's toe stel je je met plezier hulpvaardig op.
  • De wereld van product media en relatiegeschenken passioneert jou. Daarnaast heb je eveneens voeling met de business van de klanten van Pronel: onder andere bedrijven uit de media-, industriële, financiële en dienstensector.

Krijg jij het warm van de gedachte hier het verschil te kunnen maken?

Dat is helemaal terecht. In deze KMO maak je deel uit van een hecht team en krijg je de
vrijheid en het vertrouwen om je ten volle in te zetten voor de klanten. In ruil voor je
inspanningen en engagement, krijg je een competitief loonpakket aangeboden. Dit is
bespreekbaar en op maat van je ervaring.

Deze vacature werd recent ingevuld.

Gerelateerde vacatures:

Account Manager

Regio: Antwerpen

Careerlevel: Junior, Professional, Manager

Opdrachtgever: Pronel

Accountmanager regio West-Vlaanderen

Regio: West-Vlaanderen

Careerlevel: Junior, Professional

Opdrachtgever: Innovatief Belgisch bedrijf in professionele oplossingen voor onderhoud en herstellingen van gebouwen, machines en voertuigen.

Customer Service Medewerker

Regio: Antwerpen

Careerlevel: Junior, Professional

Opdrachtgever: De specialist in de productie, marketing en verkoop van hoogwaardige speciality chemicals voor industriële toepassingen.

Ine Berden

Ine Berden

Recruitment Consultant

+32 (0)497 44 82 18
ine@monitor.be

Categorie: