Deze vacature werd recent ingevuld.

HARDWARE SOLUTION ARCHITECT
Digital Signage/ AV Projecten

Info werkgever

DOBIT is een bloeiend en groeiend bedrijf gelegen in hartje Olen. Hun passie: digitale schermcommunicatie en alles wat daarbij komt kijken. Als één van de eersten in de Benelux erkenden ze de mogelijkheden van touchscreens, een toen zeer jonge en vernieuwende technologie. Intussen zijn ze uitgegroeid tot dé specialist op vlak van touchscreens en digital signage en dit in verschillende sectoren. Denk hierbij aan de vele schermen die je tegenkomt in de winkelstraten of een grote video wall met spattende content die je aandacht trekt tijdens het shoppen. Klanten als Schoenen Torfs, Brantano, Perry, Carrefour en Hunkemöller verraden het al: ze zijn een vaste waarde in de markt!

Om hun team te vervoegen, zijn we op zoek naar een (m/v): Hardware Solution Architect.

 

Uitdaging:

Als Hardware Solution Architect werk je complexe digital signage en AV projecten op technisch vlak uit. Je wordt bij aanvang van een project betrokken en bent aanwezig op de kickoff meeting. Het desbetreffende project wordt toegelicht en hier draag jij vooral op technisch vlak je steentje bij. Je maakt de inschatting of er al dan niet nieuwe tools/producten dienen gebruikt te worden. Zo ja? Dan vergaar je zoveel mogelijk kennis van het product en ben jij het aanspreekpunt bij technische vragen of onduidelijkheden. Daarnaast stel je alle technische documentatie op zodat collega's en installateurs hier probleemloos mee aan de slag kunnen. Ook sta je hen bij wanneer jouw handleiding voor de eerste keer benut zal worden om de nodige tips & tricks te geven zodat dit nadien vlekkeloos kan verlopen. Door jouw technische impact voor en tijdens projecten, wordt elke uitdaging een smooth operation.


Profiel:

  • Om de technische oplossingen van klanten te kunnen uitwerken, is een hoger denk- en werkniveau een noodzaak, vergaard door ervaring of diploma (zoals industrieel ingenieur elektromechanica of elektronica-ICT).
  • Mechanisch inzicht is een must om de juiste oplossingen te garanderen. Gezond boerenverstand primeert boven een theoretische en beoordeling.
  • Kennis van AutoCAD of een gelijkaardig tekenpakket (zoals SolidWorks of SolidEdge) is handig.
  • Nauwkeurig en gestructureerd werken zijn van cruciaal belang.
  • Je bent in staat om Franstalige klanten te woord te staan.


Aanbod:

  • Je komt terecht in een groeiende KMO en maakt deel uit van een jong, enthousiast en dynamisch team.
  • Je krijgt de kans om mee te groeien in een familiale en innovatieve omgeving. Hierdoor ben je altijd up to date van de nieuwste technologieën.
  • Je werkt mee aan indrukwekkende projecten die iedereen kent.
  • Je krijgt een aantrekkelijk verloningspakket.

Deze vacature werd recent ingevuld.

Gerelateerde vacatures:

Senior SAP Functional Consultant

Regio: Antwerpen

Careerlevel: Professional

Opdrachtgever: Wereldleider te Kontich in het ontwikkelen en verdelen van stoffen voor interieurdecoratie en wandbekleding

Projectcoördinator Telecom

Regio: Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant

Careerlevel: Professional, Manager

Opdrachtgever: Partner voor totaaloplossingen op vlak van data -en telecom te Steenokkerzeel

Gitte Segers

Gitte Segers

Recruitment Consultant

+32 (0)499 75 45 56
gitte@monitor.be

Categorie: