Deze vacature werd recent ingevuld.

SUPPORT & TRAINING CONSULTANT

Info werkgever

Onze opdrachtgever, gelegen te Duffel, is een KMO die sinds 1993 garant staat voor het op een innovatieve wijze ontwikkelen, verdelen en supporteren van soft- en hardware. Hierbij combineren ze eigen ontwikkelde software-oplossingen met standaardpakketten in boekhouding en logistiek. Hun meerwaarde ligt in een unieke koppeling van sectorkennis met hard- en softwarekennis. Hierdoor zijn ze een gevestigde waarde en een partner die meedenkt met de bedrijfsprocessen van de klant. Ze staan hierbij garant voor gebruiksvriendelijke oplossingen die krachtig zijn in hun eenvoud.
Om hun uitermate klantgerichte service verder aan te scherpen, zijn zij voor hun vestiging in Duffel, op zoek naar een competent (m/v) Support & Training Consultant.

 

De veelzijdige uitdaging

Onze opdrachtgever is de grootste verdeler van de producten van Winbooks in Vlaanderen: de boekhoudpakketten Winbooks Classic en Winbooks on Web, en het ERP-pakket Logistics. Voor hun klanten bieden zij naast de zuivere verkoop van licenties, ook installaties, parametrage, configuratie en opzet van dossiers. Vervolgens biedt men opleiding en (vaak on site) helpdesk support aan.
Ze zijn nu op zoek naar iemand voor een erg gevarieerde functie: enerzijds ga je ter plaatse bij de klanten in een de rol van consultant: klantenbehoeften in kaart brengen, matchen met de producten/mogelijkheden van Winbooks; tot en met het uitvoeren van de plannen. Het geven van opleidingen/workshops ter plaatse is hier ook een belangrijk element in. Anderzijds spring je afhankelijk van de workload ook bij in remote support.

De ideale kandidaat

 • Beschikt over een hoger denkvermogen, verworven door hogere studies in een boekhoudkundige of economische richting of door relevante ervaring;
 • Cruciaal is je dienstverlenende houding: Als vlot communicator ben je sterk in en haalt voldoening uit het snel en adequaat beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen;
 • Je bent erg communicatief en kan terugkijken op minstens een eerste ervaring in een klantgerichte functie.
 • Je kan ervaring voorleggen in het werken met boekhoudpakketten. Indien je ook nog ervaring hebt met ERP-/facturatiepaketten, is dit helemaal top.
 • Verschillende vragen/projecten tegelijk behartigen geeft je geen stress, maar net die uitdaging die je zoekt.
 • Je bent Nederlandstalig. Kennis van het Frans is een reële nice to have.

Het aanbod

 • Terechtkomen in een bedrijf dat voortdurend investeert in haar medewerkers en hun omgeving.
 • Je komt terecht in een erg moderne bedrijfsomgeving in een ecologische industriezone en hebt beschikking over de meest moderne tools om je job succesvol uit te kunnen voeren.
 • Zij weten als geen ander de sfeer van een KMO te verenigen met de structuur en visie van een uit de kluiten gewassen bedrijf.
 • Initiatief wordt sterk gewaardeerd.
 • In ruil voor jouw inzet als support & training consultant voorzien zij een uitgebreid en competitief salarispakket, aangevuld met extra legale voordelen en een bedrijfswagen.

Deze vacature werd recent ingevuld.

Gerelateerde vacatures:

Customer Service Medewerker

Regio: Antwerpen

Careerlevel: Junior, Professional

Opdrachtgever: De specialist in de productie, marketing en verkoop van hoogwaardige speciality chemicals voor industriële toepassingen.

Manager Transaction Advisory Services

Regio: Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant

Careerlevel: Professional, Manager

Opdrachtgever: Eén van de leidende accountancy- en advieskantoren ter wereld

Philippe Scraeyen

Philippe Scraeyen

Senior Consultant

+32 (0)473 66 27 99
philippe@monitor.be

Categorie: