Deze vacature werd recent ingevuld.

SERVICETECHNIEKER VERWARMING

Info werkgever

ATAG Verwarming België, gelegen te Kapellen, is een fabrikant en leverancier van hoogwaardige toestellen voor centrale verwarming, zonne-energiesystemen en warmtepompen. Het bedrijf is sinds 1997 actief in België en dient sindsdien met succes zowel de particuliere als de professionele markt. Ondertussen is deze innovatieve verwarming- en warm water-specialist uitgegroeid tot één van de hoofdrolspelers op de Belgische markt. Bovendien combineert het bedrijf perfect de teamgeest van een KMO-cultuur met de stabiliteit en de ondersteuning van het moederbedrijf, voor de Benelux gevestigd in Nederland.

Om het team rond de as Antwerpen-Brussel te versterken is men op zoek naar een (m/v):
Servicetechnieker Verwarming

 

De uitdaging:

Als servicetechnieker, gericht op klanttevredenheid, sta je in contact met zowel erkende installateurs als eindklanten voor wie je herstellingen uitvoert aan CV-toestellen of deze en de bijhorende regelapparatuur afstelt. Je beheert zelf je voorraad aan onderdelen en weet dankzij een correcte administratie je eigen magazijn aangevuld te houden. Ook jouw gereedschap en meetapparatuur onderhoud je met dezelfde toewijding en precisie. Telkens als je een opdracht afgewerkt hebt, rapporteer je deze op de gebruikelijke wijze en maak je een bondig en duidelijk verslag. Je werkt tijdens de week in dag-uren en schikt je bovendien zonder problemen in de voorziene beurtrol voor de permanentie buiten werkuren en in het weekend. Jij weet jezelf te onderscheiden in vakkundigheid en doorzettingsvermogen en draagt deze waarden ook uit als gezicht van het bedrijf.
Kortom jij wordt voor jouw klanten een technische servicespecialist met een A-label!

Het gezochte profiel:

  • Je bent in het bezit van een secundair diploma in een technische richting;
  • Je hebt kennis van verwarmingsinstallaties en bent in het bezit van een GI en GII-attest;
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands, zowel mondeling als geschreven;
  • Je werkt zelfstandig en stelt je flexibel en representatief op;
  • Je kan vlot met een computer werken en hebt notie van meet- en regeltechniek;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Het aanbod:

Onze opdrachtgever hecht veel belang aan persoonlijke ontwikkeling en interne opleidingen. Je krijgt zo de kans om je te specialiseren in een gamma van vernieuwende producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien kan je rekenen op een vast contract van onbepaalde duur met een salaris aangepast aan jouw niveau en ervaring. (nxpx) 

Deze vacature werd recent ingevuld.

Gerelateerde vacatures:

Philippe Scraeyen

Philippe Scraeyen

Senior Consultant

+32 (0)473 66 27 99
philippe@monitor.be

Categorie: