Deze vacature werd recent ingevuld

PROJECT ENGINEER
Mechanical process automation solutions

Info werkgever

Emerson Automation Solutions te Diegem is wereldleider op vlak van automatisatie en instrumentatie, met een stevige poot binnen de procesindustrie. Met merken zoals onder andere DeltaV, Fisher en Rosemount, profileren zij zich als de absolute top binnen de farmaceutische, chemische en energiesector.

Met meer dan 600 locaties wereldwijd zijn zij de meest globale leverancier van producten, diensten en totaaloplossingen die continu- en batchprocessen meten, analyseren, controleren, automatiseren en optimaliseren bij diverse klanten in meer dan 85 landen.

Vanuit hun filosofie: 

"CONSIDER IT SOLVED"

staat Emerson middels hun professionele aanpak, goede organisatie en duidelijke communicatie garant voor het uitwerken van de best mogelijke oplossing voor de diverse technische vragen van de klant.

Om het Belgische project sales team te versterken en te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v): Project Engineer Mechanical process automation solutions

 

Jouw domein bij Emerson Automation Solutions:

In deze uitdagende functie word je het aanspreekpunt voor het uitwerken van oplossingen rond kleppen en afsluiters voor projecten in de procesindustrie. Na een intensieve opleidingsperiode krijg je diverse technische vraagstukken en problemen waarvoor je adequaat de meest efficiënte oplossingen op maat van de klant weet te bieden. Je staat in voor de technische en commerciële opmaak en opvolging van offertes, bestellingen, contracten en gerelateerde zaken. Je vergaart en onderhoudt een goede kennis van het bedrijf, de oplossingen en toepassingsgebieden van waaruit je klanten technisch kan ondersteunen en helpen. Je fungeert als een schakel tussen de verschillende afdelingen en verzekert een professionele relatie met klanten. Je zal frequent communiceren met klanten, andere Emerson productie afdelingen en kantoren over de hele wereld. Je zal nauw samenwerken met de outside sales engineers en rapporteert rechtstreeks aan de Inside Sales Manager.

Jouw profiel: 

  • Je bent in het bezit van een technisch diploma of equivalent.
  • Kennis van kleppen en afsluiters is een pluspunt maar absoluut geen must!
  • Je bent in staat professioneel te communiceren in een internationale omgeving en beschikt naast je technische kennis over de nodige communicatieve vaardigheden.
  • Verder ben je open-minded, flexibel, weet je prioriteiten te stellen en bedenk je effectieve oplossingen op maat.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Kennis van het Frans is een plus.

In ruil voor je inzet:

biedt Emerson Automation Solutions een aangename en dynamische werkomgeving. Na een uitgebreide training kom je te werken in een internationale, hoogtechnologische en stimulerende omgeving. Tot slot krijg je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen en reële doorgroeimogelijkheden. Het kantoor is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer.

Deze vacature werd recent ingevuld

Gerelateerde vacatures:

Verantwoordelijke After Sales HVAC

Regio: Brussel, Vlaams-Brabant

Careerlevel: Junior, Professional

Opdrachtgever: Exclusieve distributeur van energiezuinig en kwalitatieve HVAC-producten.

Categorie: