Deze vacature werd recent ingevuld.

PROJECT ENGINEER
Process Instrumentation Solutions

Info werkgever

Emerson Automation Solutions te Diegem is wereldleider op vlak van automatisatie en instrumentatie, met een stevige poot binnen de procesindustrie. Met merken zoals onder andere DeltaV, Fisher en Rosemount, profileren zij zich als de absolute top binnen de farmaceutische, chemische en energiesector. Met meer dan 600 locaties wereldwijd zijn zij de meest globale leverancier van producten, diensten en totaaloplossingen die continu- en batchprocessen meten, analyseren, controleren, automatiseren en optimaliseren bij diverse klanten in meer dan 85 landen. Vanuit hun filosofie: "CONSIDER IT SOLVED" staat Emerson middels hun professionele aanpak, goede organisatie en duidelijke communicatie garant voor het uitwerken van de best mogelijke oplossing voor de diverse technische vragen van de klant.
Om het Belgische project sales team te versterken en te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) PROJECT ENGINEER - Process Instrumentation Solutions

 

Welke talenten zet jij in?

Na een intensieve opleiding mag jij je technisch-commerciële skills aanwenden in de boeiende materie van Measure & Analyse. Je leert de vele gevarieerde producten van de instrumentatie afdeling door en door kennen, opdat jij op maat van de vragen en noden van de klant de meest efficiënte oplossing kan bieden. Als sales engineer sta je in voor de uitwerking en opvolging van offertes, bestellingen, contracten en alle industriële klantgerelateerde zaken. Hierbij vorm jij de onmisbare schakel tussen zowel de interne afdelingen, als de klanten en andere Emerson sites wereldwijd. Je rapporteert aan de Sales Manager en werkt nauw samen met de outside sales engineers.

Wat vraagt Emerson van jou?

  • Je hebt met succes een technisch Bachelor of Master diploma behaald (Elektromechanica/Elektrotechniek/Meet -en Regeltechnieken/Technisch-Commercieel/Chemie/Procestechnologie).
  • Je bent in staat om effectief te communiceren in een internationale omgeving en je hebt uitstekende interpersoonlijke vaardigheden.
  • Open-minded en flexibel, kan jij onderhandelen en technische zaken afronden.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en kennis van het Frans is een pluspunt.

Wat krijg jij hiervoor terug?

Werken bij Emerson Automation Solutions betekent terecht komen in een internationaal, innovatief en high-tech bedrijf. Niet voor niets zijn zowel de huidige als nieuwe werknemers enorm gemotiveerd en enthousiast om hier aan de slag te blijven/gaan. Binnen deze stimulerende werkomgeving kan je jouw competenties ten volle benutten en middels een uitgebreide training word jij expert in je vakgebied. Nadien bestaat de mogelijkheid om deze expertise voorts aan te wenden en door te groeien naar een andere rol. Uiteraard word je beloond met een mooi salarispakket.

Deze vacature werd recent ingevuld.

Gerelateerde vacatures:

Technisch Commercieel Afgevaardigde Warmtepompen

Regio: Antwerpen, Limburg

Careerlevel: Junior, Professional

Opdrachtgever: Producent van warmtepompen

Technisch-Commercieel Vertegenwoordiger

Regio: Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant

Careerlevel: Junior, Professional

Opdrachtgever: Al meer dan 75 jaar specialist in de best mogelijke aandrijfoplossingen en in de engineering van tandwielkasten / roterende mechanica

Support Engineer HVAC

Regio: Limburg

Careerlevel: Junior

Opdrachtgever: Frans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een grote spelerinzake het ontwerpen, produceren en commercialiseren van goed presterende systemen die beantwoorden aan de vereisten inzake luchtkwaliteit, thermisch comfort en energiezuinige gebouwen.

Project Engineer

Regio: Brussel, Vlaams-Brabant

Careerlevel: Junior, Professional

Opdrachtgever: Gerenommeerde wereldspeler op vlak van procesautomatisatie.

Vragen over deze vacature?

Dorien

Dorien Evers

Consultant

+32 (0)492 59 56 40
dorien@monitor.be

Categorie: