Deze vacature werd recent ingevuld.

PROJECTLEIDER HVAC REGIO LEUVEN

Info werkgever

Voor een succesverhaal in de Belgische HVAC en installatiemarkt, kan dit tellen: In 1994 verkocht een ondernemer in regio Leuven zijn wagen om zo deels de oprichting van zijn bedrijf te kunnen financieren. Vandaag telt de holding 7 complementaire installatiebedrijven, 220 gelukkige werknemers en worden ze door klanten in heel België hoog aangeschreven. Jaar na jaar realiseren ze stabiele groeicijfers en ronden dit jaar af met 52 miljoen Euro omzet. Niet voor niets werd de private holding al 8 jaar op rij genomineerd als Trends Gazelle en staat ze bekend als Employer of Choice.

Concreet kent elk zusterbedrijf een specifiek vakgebied en leveren ze een totaalservice inzake advies, technisch ontwerp, installatie, onderhoud én herstellingen en dit op vlak van HVAC, koel- en vriesinstallaties; fotovoltaïsche en thermische zonnepanelen; (alternatieve) verwarmingsinstallaties; algemene elektriciteitswerken, elektronische beveiliging en gebouwbeheersystemen. Onder hun klanten mogen ze o.a. de ketens H&M, Hugo Boss, Burger King en JBC rekenen. Ook op de luchthaven en in verschillende hotels en kantoorgebouwen wisten ze mooie projecten te realiseren. 

Om het team van 9 ploegen van 20 monteurs en 4 projectleiders te vervoegen om HVAC projecten in goede banen te leiden, zoeken we een gemotiveerde Projectleider HVAC.

 

Jouw missie:

Als projectleider neem jij de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van diverse HVAC projecten. Dit samen met een competent en stabiel team van 20 techniekers, 4 ervaren projectleiders en 3 commercieel vertegenwoordigers en gesteund door een divisiemanager. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor te Rotselaar, maar zal ook regelmatig op werfvergaderingen aanwezig zijn. Na een inwerkperiode krijg je de verantwoordelijkheid over het aankoop-technisch gedeelte: het opmaken van meetstaten, de calculatie, het opvragen van offertes bij leveranciers, het uitlijnen van deze offertes, en de bestellingen plaatsen en opvolgen. Daarnaast maak je een solide planning op en zorg je voor de correcte opvolging van de werken. De sleutel tot succes is je proactieve aanpak en je goede communicatie. Tot slot bouw je mee aan de optimalisatie van de divisie, zowel als aan je eigen evolutie binnen het bedrijf.  

Jouw kennis en ervaring:

HVAC, en vooral koeltechnische, installaties kennen voor jouw nauwelijks geheimen. Daarnaast kan je ook ervaring als projectleider, projectcalculator of projectingenieur aantonen. Je krijgt zaken gerealiseerd door je proactieve en gestructureerde manier van werken. Indien je ondernemend bent ingesteld en maar al te graag in teamverband een onderneming naar een hoger niveau tilt om er zo ook je eigen vruchten van te plukken, dan ben je hier aan het juiste adres. 

In ruil voor jouw inzet:

Je krijgt een aantrekkelijk verloningspakket met firmawagen en een uitgebreide extralegale voordelen. Je komt terecht in een stabiele onderneming met een duidelijke visie en strategie: gelukkige werknemers, gelukkige klanten en… een gelukkige baas. Uit wederzijds vertrouwen en appreciatie vloeit een bedrijfscultuur dewelke vrijheid, flexibiliteit, inspraak en eerlijke communicatie in de hand werkt. Aan bedrijfsuitjes en verrassende initiatieven is er eveneens geen gebrek om de sfeer er goed in te houden.  

Deze vacature werd recent ingevuld.

Gerelateerde vacatures:

Projectleider HVAC

Regio: Antwerpen, Limburg

Careerlevel: Junior, Professional, Manager

Opdrachtgever: Installateur van duurzame en energiezuinige HVAC producten

Project Manager Power Solutions

Regio: Antwerpen, Brussel, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Waals Brabant, Vlaams-Brabant

Careerlevel: Professional, Manager

Opdrachtgever: Gespecialiseerd bedrijf in stroomvoorziening en elektrische uitrusting voor industrie en KMO-omgevingen.

Ine Berden

Ine Berden

Recruitment Consultant

+32 (0)497 44 82 18
ine@monitor.be

Categorie: